Månedens løype – Mai 2022

Lars Enerhaugen har lagt ut en treningsløype fra skytebanen på Flannum, link til parkering med Google Maps. Postene henger ute hele mai måned.

Løypa er 6.1km, men kan forkortes ved å hoppe over sløyfene (post 5 og 6, osv.). Vanskelighetsgraden tilsvarer langløypa på et treningsløp, men om du vil ta utfordringen og prøve en vanskeligere løype enn vanlig så kan du løpe med en venn, eller mor eller far. Løypa er tilgjengelig her.

Løypa er også lagt ut på Livelox så dere kan se hvordan og sammenligne deg mot andre løpere.

Om du ikke rekker å løpe løypa i mai kan du prøve O-range med Garmin klokke. O-range gir et varsel på klokka når du er på posten slik at du kan løpe en løype uten poster i skogen. Løypa er tilgjengelig i Livelox og O-range hele 2022. Et tips er å prøve O-range nå i mai selv om det er poster i skogen for å bli kjent med O-range.