Kart – Treningsløp/Modumcup onsdag 23.06.2021

Her er kart for treningsløp.
Lang løype
Kort løype

Registrer deg i skjema nedenfor etter løp.

  • – – – – –

Treningsløp/Modumcup onsdag 23.06.2021.Løpet er i Hilsenåsen på Snarum, IKKE skytebanen slik det står i terminlista.
Start / samlingsplass vil være langs Nyhusveien og det vil være merket fra der denne tar av fra Krøderveien mellom Sysle og Snarum. Løpet er det siste før ferien og det vil være med EMIT-enheter og tidtaking.

Start mellom 17.30 og 19.00. Men løypene vil stå ute over helga slik at en kan delta og registrere i ettertid. NB terrenget i Hilsenåsen egner seg ikke for nybegynnerløyper. Dét blir derfor ikke noen slike løyper / Johanna-trening der. Egen info om treningstilbud

Løypene / kartene vil bli lagt ut på hjemmesida etter løpet.

Løypene kommer fra John Ivar Kjellevold.Mvh Bård