Da var Modumløpet 2020 gjennomført!

Det var mellomdistanse med PWT-cup for 13-16 åringer. Samlingsplass var på Stalsberg Skole, og kartet Skredsvikmoen ble brukt. En stor takk til Modum kommune som tilrettelegger for at idrettslag kan bruke skoleanleggene. Smittevernet i kommunen var løsningsorienterte og kom med praktiske løsninger for vårt arrangement. Og en stor takk til rektor og ikke minst vaktmester Bjørn Olav Grimestad for service og hjelp på øverste hylle med alt det praktiske. Kretsen og PWT-ungdommen var meget fornøyd med sesongavslutning i gymsalen! Og søknaden om pent vær ble innvilget!

Så kommer det som alltid er litt urettferdig: å nevne noen spesielt. Innledningsvis er det bare å bøye seg i støvet for den innsatsen og dugnadsånden som er i o-laget. Det er moro å ringe rundt og be om hjelp, når svaret er «endelig skal vi arrangere løp» og det uttrykkes glede over å møtes til felles dugnad. Det passet selvsagt ikke for alle, noe som ble beklaget av de som ble spurt.  Denne «humane kapitalen» og kunnskapen dere besitter gjør det såre enkelt å være løpsleder. Under løpet var det for meg bare å holde fingrene av fatet, sitte på stas og drikke kaffe.

Noen har naturlig nok gjort mer enn andre. All jobben med kart og løyper har David ordnet. Fra resynfaring, løypelegging, postutsetting og løypetrykk. En jobb som er kjernen og bærebjelken i arrangementet. Tilbakemeldingene var gode, vi får håpe vi kan disponere de gjenværende områdene i framtida også.

Morten er «gullklumpen» min. Der løpsleders EDB-kunnskap slutter starter han en løsningsorientert reise i elektronikkens verden som fjerner grå hår og tunge tanker hos løpsleder. E-poster uten filvedlegg fra løpsleder, brikkeendringer, feilpåmeldinger av deltagerne selv og påmeldinger i 14. og 15. time gikk sømløst.

Roar fikset, som vanlig, en god start for deltagerne med desinfeksjon og trygg koronaavstand.

Premier gjør seg så absolutt ikke selv, Eva er kreativ og har kontakter og fikset lokal kvalitetsdrikk til alle under 12 år, og de klassene hvor alle får.

Jørund forvalter varelageret vårt på beste måte, og stiller alltid opp når det mases fra oss andre.

Gunnar Hope med et sterkt felt ønsket alle velkomne og guidet deltagerne trygt inn på asfaltert oppmerket plass fra riksveien.

Sprit- og dosjef Hege sørget for god stemning på arenaen, mens Marta reddet garderobegulvet fra piggene til o-skoene.

Og Mia passet på de små trollene med et premiebord som fikk løpsleder å vurdere deltagelse…

I tilfeldig rekkefølge: En stor takk til Erik og Hilde, Solveig, Marianne, Thorbjørn, Kjell, Svein, Bård, Sirpa, Leif, Arno, Jørn-Are, Bjørn, Jørgen, Jens Kristian (eminent speaker som vanlig), Marta og May Ingela. Og noen yngre medhjelpere.

Også takk til Frode Løset og Eirin Disch Mathiesen for godt kontrollørsamarbeid.

Og stor applaus for våre ungdommer som løp, det varmer en løpsleder å se fremtidige løpsledere i farta.

Takk til formann Gotfred for tilliten som løpsleder. Med vårt utvalg av klubbmedlemmer skal jeg tørre å ta på meg ansvar i framtida også! Og da helst med kiosk, løperdrikke, vanlig premieutdeling og hvor deltagerne kan få med kartene hjem.

Lars