Trening Skredsvikmoen 26.4 – 3.5

David har hengt ut en o-teknisk trening på Skredsvikmoen, det er fire runder på ca 1.2km hver. Denne løypen kan løpes som intervall der man tar noen minutter pause mellom rundene. Målestokk på kartet er 1:4000 og passer utskrift på A4 format. Postene, liten type, henger ute fra 26.4 til 3.5. Parkering ved den nye barnehagen, og kort gåtur til startområdet der det også henger en post.

Kart her, kart til startområde her, og postbeskrivelser her.

Kartet er helt nytt, det vil si at det ble synfart i fjor og ferdigstilt i løpet av vinteren. Det holder dermed god kvalitet og er svært detaljert. Alle postene ligger øst for veien i et lite område med mange stier, og med nytt kart er løypen en god anledning til å prøve litt vanskeligere orientering enn du normalt prøver deg på?

Klarer du å gjette hvilken post som er på bildet før du starter?

Registrering av deltagelse i skjemaet under, det kan ta opptil 5 minutter før navnet ditt vises.