Auduns Vinter Tur-O 2023

Vi ønsker å hedre en fantastisk person og utøver innen orientering både med ski og sko på beina, Audun Heimdal, som gikk bort altfor ung i 2022 men vars minne lever videre. Vi i Modum OL har et samarbeid med Konnerud IL (moderklubb til Audun) og TurO-klubben om denne aktivitet der medlemmer i TurO-klubben eller den lokale klubben får Auduns Vinter-TurO gratis hos Modum OL og Konnerud IL.

10 poster er satt ut langs løypenettet fra Hovlandsfjell og sørover mot Sponevollen. Alle postene ligger langs skiløpene.

Parkering ved Djupengrop, Heggesjøveien eller Sponevollen.

Se på www.skisporet.no for å sjekke løypestatus.

Vi i Modum kjører på Hovlandsfjell der jeg satte ut poster i sporsystemet i søndags.https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/337

Velkommen til Modumtrimmen! 

Modumtrimmen er Modum o-lag sin turorientering. Vi har varierende terreng med flate furumoer, fine lettkuperte skogsområder, og fjellterreng.

Det settes ut 100 Sommer-poster fordelt på ulike kart i Modum kommune og på Norefjell. I 2023 setter vi i tillegg ut 10 Vinter TurO-poster langs løypenettet på Hovlandsfjell. Disse postene blir satt ut til 1. februar. Du kan parkere ved Sponevollen, Heggesjøveien eller Djupengrop der skispor-nettet over Hovlandsfjell gir tilgang til disse poster.  Sommerpostene blir satt ut fra 1. mai – 1. juni. 

NYHET!
Årets Vinter-TurO-poster har vi som et samarbeid med TurO-klubben Norge der medlemmer i TurO-klubben får denne aktivitet gratis. Det koster 50,- å bli medlem i TurO-klubben Norge (https://www.turoklubben.no/) og er en støtte for å utvikle turorientering som aktivitet. Medlemmer i Modum OL får også denne vinter-aktivitet gratis. Ta kontakt med thea_martinsen@hotmail.com for å få rabattkode. Du får også hentet Auduns Vinter-TurO-kart hos Elon (Br. Løver), Vikersund.

Medlemskap i Modum OL koster 100,- for støttemedlemskap og passer bra for alle turorienterere 🙂
Hvis du ønsker å bli medlem i Modum o-lag sender du en mail til:
Bjørn Bendiktsen, epost: bjorn.bendiktsen@ebnett.no
Info i mail; navn, fødtdato, e-post, adresse

Vi har også et samarbeid med Konnerud IL https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/279/courses om denne aktivitet da vi begge i år hedrer Audun Heimdal som vi dessverre mistet altfor ung i 2022 men Audun rakk å sette et betydelig avtrykk som en fantastisk person og framgangsrik utøver av både Ski og fot-orientering. Vi har derfor navnet «Auduns Vinter-TurO» på denne aktivitet med 10 poster hos hver klubb og gratis for TurO-klubbens medlemmer.